söndag 27 mars 2011

En meny i en analkanden vår

Måndag: Korv med bröd. Grönsaksfat med olika varianter av stavar exempelvis morotsstavar, gurkstavar, kanske små paprikor. Dessert: äppelklyftor

Tisdag: Kinagryta med ris. Grytan i sig innehåller mycket grönsaker. Men man kan med fördel lägga till en grönsallad om man är lagd åt salladshållet. Dessert: vindruvor

Onsdag: Hamburgare med bröd och lämpliga grönsaker som tilltugg. Dessert: päronbåtar

Torsdag: Tonfisk & ostpaj med tomat och kikärtssallad. Dessert: konserverad ananas

Fredag: Fläskkarré med klyftpotatis. Servera med färska grönsaker. Fredagsmys typ.

Lördag: Kycklingklubba med basilika ris serverat med wokgrönsaker. Efterrätt: äppelpaj med vaniljsås.

Söndag: Ossobucco serverat med ris eller pasta. Efterrätt: glasspinne

Måndag: Ost & broccolisås med pasta dessert: apelsin

Tisdag: Köttbullar, potatis, lingonsylt och rivna morötter

Smaklig spis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar