Måndag: Korv med bröd. Grönsaksfat med olika varianter av stavar exempelvis morotsstavar, gurkstavar, kanske små paprikor. Dessert: äppelklyftor
Tisdag: Kinagryta med ris. Grytan i sig innehåller mycket grönsaker. Men man kan med fördel lägga till en grönsallad om man är lagd åt salladshållet. Dessert: vindruvor
Onsdag: Hamburgare med bröd och lämpliga grönsaker som tilltugg. Dessert: päronbåtar
Torsdag: Tonfisk & ostpaj med tomat och kikärtssallad. Dessert: konserverad ananas
Fredag: Fläskkarré med klyftpotatis. Servera med färska grönsaker. Fredagsmys typ.
Lördag: Kycklingklubba med basilika ris serverat med wokgrönsaker. Efterrätt: äppelpaj med vaniljsås.
Söndag: Ossobucco serverat med ris eller pasta. Efterrätt: glasspinne
Måndag: Ost & broccolisås med pasta dessert: apelsin
Tisdag: Köttbullar, potatis, lingonsylt och rivna morötter
Smaklig spis!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar